Information om FB Gruppen A/S

FB Gruppen (Fokus på Boliger) har siden grundlæggelsen i 2003 haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger – boliger for mennesker og boliger, der er til at betale.

Trods finanskrisen er det blevet til mere end 1.000 boliger, hovedsageligt i Storkøbenhavn, og i øjeblikket leverer vi omkring 300 boliger om året.

I mindre målestok bygger vi også institutioner, kontorer og butikker, men vores fokus ligger på boliger – til både familier, ældre, singler og unge. Vi bygger både rækkehuse og lejligheder – og såvel almene boliger og lejeboliger som andelsboliger og ejerboliger.

Vi lægger vægt på god beliggenhed, fx tæt ved metro eller anden kollektiv transport, fordi det er med til at sikre boligernes værdi også på langt sigt.

Vi bygger i høj kvalitet, og det sikrer vi blandt andet ved at samarbejde med mangeårige partnere som arkitekter, ingeniører, håndværkere og entreprenører. Ved at bruge faste samarbejdspartnere sikrer vi også ordnede forhold på vores byggepladser, og at der bliver uddannet lærlinge, når vi bygger.

FB Gruppen er ejet af administrerende direktør Hans-Bo Hyldig og projektdirektør Stig Nørnberg.

Se vores byggerier

Vi er meget stolte af vores byggerier og I er altid velkomne til at køre forbi vores igangværende byggerier for at se kvaliteten.